OM OSS.

Rivad AB är ett Skånebaserat företag som startades 2015. Företagsidén var att utföra tjänster inom rivning och asbestsanering med professionalitet, effektivitet och stort fokus på säkerhet.

Företaget erbjuder kostnadseffektiva tjänster inom rivning, asbestsanering och PCB-sanering. Dessutom utför vi även håltagning, provtagningar och gör miljöinventeringar. Erfarenhet, kunskap och engagemang bidrar till att våra tjänster är efterfrågade.

Tillstånd, kompetens och behörighet
Rivad har tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsanering och alla anställda har den utbildning inom asbestsanering som Byggnadsindustrins Yrkesnämnd (BYN) kräver. Vi arbetar självklart med hållbara och miljövänliga lösningar.

Det är främst i södra Skåne vi har vårt verksamhetsområde. Våra huvudsakliga kunder är bygg- och entreprenadföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi har ständigt återkommande kunder och allt fler väljer att anlita oss då vi är en trygg partner inom rivning och sanering. Vi är medlemsföretag i Byggföretagen. 

Välkommen att kontakta oss gällande just ditt projekt.

Varför ska du välja oss?

  • Vi fokuserar på säkerheten så du kan vara trygg med att allt går rätt till
  • Vi är kostnadseffektiva
  • Vi tar hand om allt avfall
  • Vi kan erbjuda helhetslösningar
  • Vi har mångårig erfarenhet och god branschkunskap

Det här säger våra kunder