ÄR DU NYFIKEN PÅ ETT NYTT JOBB?

Vi är alltid intresserade av nya duktiga medarbetare. Om du har tidigare erfarenheter inom asbestsanering, rivning eller byggbranschen och klarar av ett fysiskt krävande arbete är du personen vi söker.

Arbetet är omväxlande då vi jobbar med olika typer av uppdrag. Du ska vara beredd att arbeta tillsammans med dina kollegor som ett team men även att arbeta ensam under eget ansvar och vara konstruktiv i din problemlösning.

Krav är att du har minst B-körkort, inte är höjdrädd, har god fysik, och att du kan tala och förstå svenska. Som person ska du vara noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, vara en trevlig kollega till dina arbetskamrater och ha en hög dos servicekänsla då kontakter med kunder och samarbetspartners sker dagligen.

Har du asbestutbildning, liftutbildning eller heta arbeten är du extra intressant för oss. Däremot är det inte avgörande. Om du inte har den utbildning som krävs finns det möjlighet att vi står för den om du är rätt person för oss och vill utvecklas i företaget.

Vi har kollektivavtal.

Ansök nu
Välkommen att skicka in din ansökan till [info@rivad.se]
Märk mejlet med "Jobbansökan" i ämnesraden.